Senelerdir hastalıkla mücadele etmeye çalışan Erkan Heyder'e yardım edin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

7 yaşından beri kalp kapakçıklarının ve damarlarının değişmesi gereken, şu an 17 yaşında olan Erkan Heyder'in her hafta vurulması gereken aşılar yurtdışından geliyor. Aile her hafta 640 TL aşıya veriyor. Baba İhsan Heyder kapı kapı dolaşarak bu parayı toplamaya çalışıyor.

İstanbul, Silivri'de çalıştığım ofise geldi bugün baba İhsan Heyder, elinde yardım toplamak umuduyla geçen sene Vatan gazetesine verdiği röportaj ile. Sadece benimle olmaz diye düşündüm, onlar için daha büyük bir şeyler yapmak istedim. İsim olarak araştırıldığı zaman da baba İhsan Heyder'in yıllardır yardım bulabilmek için gazetelere verdiği röportajlar çıkıyor karşımıza. Ulaşabileceğimiz telefon numarası ve yardım yapabileceğimiz banka hesap numarası da var röportajlarda.

Bir imza ile el uzatalım. Konu araştırılsın, gerekli yardım yapılabilsin. En azından daha çok kişiye seslerini duyurmaya yardımcı olalım. Yardım edebilecekler için aracı olalım!

Bugün Öznur imzanı bekliyor!

Öznur ÇETİN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Senelerdir hastalıkla mücadele etmeye çalışan Erkan Heyder'e yardım edin!». Öznur ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.