ALİBEYKÖY BELEDİYE OLSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

12 Eylül 1980'de askeri darbe ile kapanan Alibeyköy Belediyesi, 37 yıl sonra, 2017'de mahalle sakinlerinin imzalarıyla yeniden gündeme geliyor.
1999 Yılında, ANAP – MHP – DSP hükümeti döneminde mahalle sakinlerinin 100 bin imzasıyla meclise başvuran STK’lar ve Halk temsilcileri, O dönemdeki iktidarla yapılan görüşmelerde Alibeyköy’ün İlçe Belediyesi Statüsünde olmasına yönelik sözler almış ve İşlemlerin başlamasına yönelik girişimlerde bulunmuşlardı.
Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in özel olarak Alibeyköy Halkına verdiği sözlerden biri İlçe Belediyesi sözüydü.
Bu söz, 2001 yılındaki Ekonomik kriz ve koalisyon hükümetinin dağılmasıyla rafa kalktı. AK Parti hükümetinin iktidar olduğu yıllar içerisinde bu konuyla ilgili herhangi bir çalışma da olmadı.
Artık yoğunlaşan Nüfusu ile birlikte sorunları da büyüyen, fiziki ve beşeri olarak önemi artan Alibeyköy yıllardır üvey evlat muamelesi görülmemek istiyor. 10 mahalleden (Alibeyköy - Akşemsettin - Çırçır - Güzeltepe - Emniyettepe - Yeşilpınar - Esentepe - Sakarya - Silahtarağa- Karadolap) oluşan ve yaklaşık 250 Bine yakın nufüsüyle yaşanabilir bir Alibeyköy için, hakettiği değeri görmeyen huzurun başkenti Eyüp Sultanın da hakettiği değeri / hizmeti alabilmesi için 1967’de olduğu gibi yeniden ''ALİBEYKÖY BELEDİYE OLSUN'' diyoruz.
Bir İMZA’da siz atın…

Bugün Oğuzhan imzanı bekliyor!

Oğuzhan Gümüş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SENDE BİR İMZA AT, ALİBEYKÖY BELEDİYE OLSUN». Oğuzhan ve imza atan diğer 329 kişiye katıl.