Sen anlat karadeniz eski senaristler geri gelsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sen anlat karadeniz eski senarister Nehir erdem ve Ayşe ferda Eryilmaz sen anlat karadeniz senaryosunun başına dönsün

.

• Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz yıl ekran hayatına başladı 1 sezon ekranda kalan dizi 2018 in eylül ayında 2 sezon için tekrar kaldığı yerden devam etti . Sezon finali ve yeni sezon arasında Sen Anlat Karadeniz ekibinde senarist değişikliği oldu bu değişiklikte Ayşe Ferda Eryilmaz ve Nehir Erdem dizinin senaryosunu yazmayı bıraktı. Bu olaydan sonra büyük tepki alan sen anlat karadeniz de Erkan Birgören senaryoyu elle aldı.  2. Sezona Erkan Birgören le başlayan dizi yeni senaristin diziyi finale götürdüğünÜ öne sürdüler .

Erkan Birgörenin aldığı tepkiler :

• Yazdığın çok saçma
  • Finale Gidiyor Dizi
  • Yazamıyorsun
  • Gitmelisin

Gibi bir sürü tepki aldı,  bu senarist değişikliği reytingleri etkiledi 1. Sezonda zirveyi kimseye vermeyen dizi 2. Sezonda ikinci sıraya geriledi yerini Diriliş Ertuğrul dizisine verdi .

Bunun üzerine eski senaristlerimiz olan Ayşe Ferda Eryilmaz ve Nehir Erdem hocalarimizin tekrar senaryonun tekrar başına gecmelerini istiyoruz.

İmza vererek ve paylaşarak bize destek olun lütfen tüm sen anlat karadeniz fanlarindan destek bekliyorum . Biz senaristlerimizi hep bir inatla ve umutla beklicez