MENOLAK PEMBOIKOTAN IKLAN SHOPEE 11​.​11

Reasons for signing

See why other supporters are signing, why this petition is important to them, and share your reason for signing (this will mean a lot to the starter of the petition).

Thanks for adding your voice.

ecommurz ecommurz
Nov 1, 2020
There's a saying, "The truth is, a man can choose to objectify a woman whether she's wearing a bikini or a burqa. We don't stop lust by covering up the female form; we stop lust by teaching men to treat women as human being worth of respect".

In short, calm your penis. If you look at the video in sexual way, it's your fault not the dancers/directors. Period.

Thanks for adding your voice.

ryner evans
Oct 28, 2020
Dukung petisi ini untuk Indonesia damai tanpa prahara gakk jelas

Thanks for adding your voice.

Asha Zahra
Oct 26, 2020
Mungkin wajar si karena mayoritas orang di Indonesia menganut agama islam, dan di dalam ajaran itu baju seperti itu gak pantes lah di perlihatkan, but our country is full of religions and ethnicities. Ya bajunya ga terlalu aneh si, soalnya yang memboikot itu ga pernah nonton tv luar kali.

Thanks for adding your voice.

Alexandra Lu
Oct 25, 2020
iklan ini selalu muncul dimana mana, di browser hp saya, dan di tv

Thanks for adding your voice.

DANANG Agus
Oct 25, 2020
NananannananananananNN

Thanks for adding your voice.

Tommy Rompas
Oct 24, 2020
yg seronok otak yg melihat... perèss

Thanks for adding your voice.

Nicolas Akbar
Oct 22, 2020
Tidak pantas, sampah

Thanks for adding your voice.

Iwa Audina Gitari
Oct 22, 2020
Emang pikiran nya aja yg gak bersih..

Thanks for adding your voice.

Pria Tampan
Oct 21, 2020
Iklan gitu aja diboikot? Ya elaaahhhh....gitu amaaaaattt...!!!
Gue pingin di tv indo ada iklan pake bikini 2 piece, biar ada yang kejang2

Thanks for adding your voice.

Morgan Mellow
Oct 21, 2020
Gada yang salah dari iklan ini, mgkn yang salah pikiran penontonnyaa