Sempati Değil Empati!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Uluslararası Doğayı Koruma Birliği (IUCN) Hayvan Türlerini Koruma Komisyonun, hazırladığı rapora göre, şu an dünya üzerindeki türlerin %25’i yok olma tehlikesiyle karşı karşıya.

Ve bu konunun baş muhatabı tabi ki biz insanlar.

Hayvanların doğal yaşamını korumak ve onlar sayesinde daha iyi bir geleceğe sahip olmak adına ilkokul,ortaokul ve lise çağında ki gençlerimize seminerler verilerek onlara doğayı sevin diyerek bir yere varamıyoruz. Sempatinin yetersiz kaldığını günümüzde görerek onlara empati yapmayı aşılayarak doğayla iç içe olacağı çalışmalara dahil ederek, gelecek nesillerimize sağlam bilinçli bir temel atmak istiyoruz.

Türkiye’de ve Kıbrıs da Üniversite eğitimini sürdürmekte olan ve birbirini tanımayan 14 öğrenci karşılık gözetmeksizin, bu projeye destek vermek amacıyla kendilerini o hayvanların yerine koyup yalnızca sempati göstermekle kalmayarak EMPATİ de yaptılar.

Gelin sizde bize yardımcı olun ve çevrenizde ki okullarda minik seminerler vererek gençlerimizi bilinçlendirip, geleceğimize sağlam temeller atmaya yardımcı olun :) Kampanyayı imzalayarak devlet ve kurumlar desteğiyle adeta bir kartopu gibi büyüye bilmeyi herkese gösterelim :)

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih ŞANŞALI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sempati Değil Empati!». Fatih ve imza atan diğer 116 kişiye katıl.