Petition Closed

Cerem demisia politicianului mincinos, viceprimarul PNL de la Sectorul 3!

This petition had 93 supporters

Cerem demisia politicianului mincinos, viceprimarul PNL de la Sectorul 3!

Într-o lume normală, politicienii sunt în slujba cetăţenilor. În Sectorul 3, aceştia profită de pe urma necazurilor oamenilor. Recenta minciună transmisă de viceprimarul Tudorache de la Sectorul 3 (PNL) este un exemplu. Cere-i demisia! Semnează petiţia!

Încercând să copieze gafa candidatului retras al PNL, Cristian Bușoi, cel care a promovat într-o conferință de presă poze de la mai multe tragedii prin care a trecut România, viceprimarul PNL al Sectorului 3, Cristian Tudorache, a trimis ieri un comunicat mincinos în legătură cu drama cu care se confruntă mai multe familii din cartierul Titan, care au rămas fără locuințe în urma unui incendiu.

Viceprimarul Tudorache minte când spune: „Consilierii PNL Sector 3 au inițiat un proiect de hotărâre pentru ajutorarea persoanelor a căror apartamente au fost afectate în incendiul din Sectorul 3, de pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr.15A.” Consilierii PNL nu au depus niciun proiect care să vină în ajutorul familiilor rămase fără locuințe.

Cererea a fost depusă de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, așa cum reiese din ordinea de zi a ședinței, votată de consilierii locali.

Consilierul local al Mișcării Populare Sector 3, Daniel Oprea, spune că liberalii au făcut un obicei din a-și asuma lucruri pe care le-au făcut alții și din a nu-și asuma responsabilitatea pentru ceea ce au greșit: „Pentru că lucrez cu ei în Consiliul Local nu mai este o surpriză. Știu că liberalii fac totul pentru imagine chiar și atunci când este vorba de necazurile oamenilor. Au învățat foarte bine meseria asta de la colegii lor USL-iști, socialiștii lui Iliescu și-ai lui Ponta.

„Într-o țară normală, un politician care este prins cu minciuna își scrie demisia pe loc. Sper ca viceprimarul PNL, Cristian Tudorache, să ne dovedească tuturor că trăim într-o țară normală în care minciuna nu este un mod de a face politică. Le reamintesc liberalilor vorbele lui Ion I.-C. Brătianu: <<Cei mai mulţi îşi închipuie că politica e un fel de distracţie, cu foloase şi onoruri. Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale.>>. De la Cristian Tudorache până la Ion I.-C. Brătianu diferența este foarte mare. Onoarea însă ar trebui să fie aceeași," transmite Cristian Petrescu, preşedintele MP Bucureşti.

Te invităm să semnezi alături de noi această petiţie. Este momentul să schimbăm această situaţie. Sectorul 3 are nevoie de oameni de bună credinţă, nu de persoane care mint şi încearcă să caute tragedii. Semnează!

Poziţia publică a MP Sector 3: http://mps3.ro/index.php/media-com/stiri/item/66-din-disperare-pnl-a-devenit-un-partid-cautator-de-tragedii

Today: Mişcarea Populară Sector 3 is counting on you

Mişcarea Populară Sector 3 needs your help with “Semnează pentru demisia unui politician mincinos, viceprimarul Sectorului 3, Cristian Tudorache (PNL)”. Join Mişcarea Populară Sector 3 and 92 supporters today.