0 personas han firmado. ¡Ayuda a conseguir 5.000!

Războaiele nu protejează interesul general al oamenilor și nici mediul, ci sunt o afacere simplă pentru politicieni și companii. Această afacere care ucide mulți oameni și provoacă alte probleme grave la milioane de oameni, cum ar fi migrația, foamea și epavă de zeci de ani. Una dintre cele mai mari pericole pentru ființa umană este amenințarea nucleară care ne pune în pericol să disparăm ca specie.

Putem opri guvernele care au puterea de a ataca alte țări, interzicând acest lucru cu standardele internaționale și cu legile naționale. Prin urmare, solicităm organismelor internaționale și politicienilor din mai multe țări să facem compulsiv supunerea la un referendum a intervențiilor militare în afara teritoriului național.

Avem încredere că mai multe țări mici, fără înregistrări de război, vor fi primele care susțin această inițiativă care își schimbă legile sau că organismele internaționale promovează aceste schimbări legislative la nivel mondial. În primul caz, este de așteptat ca aceste țări să constrângă organismele internaționale pentru a sprijini această măsură; Pe lângă exemplul lor, precum și presiunile populare și ale presei, pot face ca fiecare țară să schimbe legile sale, oprindu-se că guvernul actual nu invadează altă țară.

Am dat prea multă putere oamenilor politici, iar consecințele lor sunt foarte grave: poluarea, nedreptatea, sărăcia, războaiele, corupția, încălzirea globală, distrugerea planetelor și distrugerea speciilor umane. Acum trebuie să reacționăm în două moduri: îndepărtarea de la politicieni a puterii decizionale în privința problemelor care dăunează intereselor globale, ca și în această petiție, și obligarea acestora de a lua decizii care să beneficieze pe noi toți.

Aceasta este ceea ce vom face de la International Association to Change the World, prin intermediul unei petiții pe termen. Aceasta este prima petiție și credem că marea comunitate care susține cu semnătura ei zeci de mii de petiții victorioase crede că noile noastre petiții sunt utile și le semnează și ele.

Puteți găsi mai multe informații despre proiectul nostru pe www.iachangetheworld.org și vă putem ține la curent cu solicitările trimestriale, dacă ne urmați pe pagina noastră Facebook: https://www.facebook.com/International-Association-to-Change-the-World-Rom%C3%A2nesc-456112538097353/

Hoy: Javier cuenta con tu ayuda

Javier Marzal Mercader necesita tu ayuda con esta petición «Semnătură pentru a interzice politicienilor să declare război. Referendum obligatoriu». Únete a Javier y 2.609 personas que ya han firmado.