semihin lolu bırakması = hepimizin sağlığına kavuşması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
semih ve tarafına Arda Öztürk bu kampanyayı başlattı

Semih Gündoğdu'nun League of Legends oynaması hepimizin sağlığına karşı tehdit oluşturmaktadır. Bu sebepten dolayı Semih Gündoğdu'nun League of Legends'i bırakmasını arz ediyor, yetkililerin (Riot Games) bu konuya müdahale etmesini istiyorum. Öncelikle Semih Gündoğdu'nun Sağlımıza karşı yarattığı tehditlerden kısaca söz etmek istiyorum. Birinci olarak, beraber oyuna girdiğinz zaman sürecinden itibaren oyuncuları rahatsız edecek şekilde haraketlerde bulunuyor ve bu oyunun sonuna kadar devam ediyor. Kendi sorunlarınızla, sorumluluklarınızla mücadale etmeniz yeterli bir olay değilmiş gibi Semih Gündoğdu tüm sorumluluklarını takım arkadaşlarına yüklüyor ve onların ekstradan çaba sarf etmesine sebep oluyor. İkinci olarak, Oyun esnasında sizi dinlemiyor bildiğini okuyor. Örnek vermek gerekirse yaklaşık 15 dakika önce biten oyunumuzda (saat şu anda 01.55) Semih Morgana adlı şampiyonu oynarken 13. seviyeye kadar R skillini (Ulti) gereksiz bulduğundan dolayı (biz bu skille ihtiyaç duyduğumuzu defalarca kez söylememize rağmen) açmadı ve bizim teamfightlarda zorlanmamıza, kaybetmemize sebep oldu. Üçüncü ve son olarak, oyuna her girdiğimizde en az bir kişi Semih Gündoğdunun cahiliyet dolu haraketleri yüzünden sinir ataklarına maruz kalıyor ki bu kişinin psikolojisinde ciddi hasarlara sebep oluyor. Sonuç olarak Semih Gündoğdu'nun bu oyunu oynaması hepimizin sağlığı için ciddi bir tehlike taşıyor bu yüzden buna artık dur demeliyiz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.