Bilgi Üniversitesi'nde Hazırlık Okulu'nda Sistem Değişikliği İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Okulumuzda 2016-2017 akademik yılı sonrası %30 İngilizce olan bölümler İngilizce Hazırlık Okulunda %100 İngilizce Bölüm kadar İngilizce ders görüyor , 2016-2017 öncesinde 3 Level (Kur) sonrasında öğrenciler bölümlerine geçiş yapabiliyorlardı yeni getirilen sistemde öğrenciler 5 Level bitiremeden bölümlerime geçişi yapılmıyor , okulumuz'da bulunan bu sistemin bir an önce eski sisteme dönmesini ve eski öğrencilerin yeni öğrencilerden bir farkının olmadığını ve bu yaşanan sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyoruz , Sevgili Üyeler sizlerden istediğim kampanyamı imzalayıp en azından bu şekilde haksız sağlanan bir kazancı (Hazırlık Okullarında) bir an önce ortadan kaldırmak . Sevgilerle

Bugün Artunc imzanı bekliyor!

Artunc Ozturk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «sema.simsek@bilgi.edu.tr: Bilgi Üniversitesi'nde Hazırlık Okulu'nda Sistem Değişikliği İstiyoruz». Artunc ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.