SANA NE YAPTILAR?BİLİYOR MUSUN?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

SANA NE DEDİLER?NE YAPTILAR BİLİYOR MUSUN?

I. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'nde yaptığı konuşmada 'kadınla erkeği eşit konuma getirmenin fıtrata aykırı' olduğunu söyledi!

Hopa'daki olayları protesto etmek için tank üzerine çıkan ve polis müdahalesi sonucu kalçası kırılan Dilşat Aktaş için "O kadın, kız mıdır kadın mıdır?" ifadelerini kullandı.

"İşsizlik oranı niye artıyor biliyor musunuz? Çünkü kriz dönemlerinde daha çok iş aranıyor. Özellikle kadınlar arasında kriz döneminde işgücüne katılım oranı daha artıyor" ifadelerini kullanmıştı.

"Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, günahı ne? anası ölsün öyleyse"ifadelerini kullanarak kadınlara olan bakış açısını bir kez daha dile getirdi.

"İş istiyoruz sayın bakanım" sözlerine karşılık olarak, "Evdeki işler yetmiyor mu?" yanıtını verdi.

"Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Bir kadın çalışmayı tercih ederek fuhuşa hazırlık yapmış olur" ifadelerini kullandı.

"Kadınsa o da iffetli olacak. Mahrem namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak, bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak" ifadelerini kullandı.

"Kadının fıtratında erkeğe köle olmak var" ifadelerini kullandı.

"Tecavüzcü kürtaj yaptıran tecavüz kurbanından daha masumdur" ifadelerini kullandı.

"Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil" ifadelerini kullandı.

"Annelerin, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamaları gerekir" ifadelerini kullandı.

"TÜRK KADINI EVİNİN SÜSÜDÜR"
Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül "Türk hanımları evinin süsüdür, erkeğinin şerefidir, Batı kadınları maalesef ezilmektedir" ifadelerini kullandı.

Bunlar;

SANA,ANNENE,KARDEŞİNE,KIZINA,EŞİNE, SEVGİLİNE,ARKADAŞINA SÖYLEDİLER.KIZ ÇOCUKLARINI 'EVLİLİK' ADI ALTINDA KÖLELEŞTİRDİLER.SADECE 2016 YILINDA 367 KADIN ÖLDÜRÜLDÜ.109 KADIN YARALANDI.KAÇ KİŞİNİN TECAVÜZE UĞRADIĞINI VE BU NEDENLERLE KAÇ KİŞİNİN İNTİHAR ETTİĞİNİ BİLMİYORUZ.

BU SUÇ BENİM.BU SENİN SUÇUN..ÇÜNKÜ TÜRK KADINI SİYASİ,SOSYAL,HUKUKİ ,MESLEKİ VB HAKLARI İÇİN BAŞKALDIRMADI.TÜM BU HAKLARI,ATATÜRK ,TÜRK KADININA LÜTUF OLARAK VERDİ.TÜRK KADINI BU HAKLARI HEDİYE OLARAK KABUL ETTİ. HER GÜN HAKLARINI YAVAŞ YAVAŞ KAYBEDEN TÜRK KADINI YİNE TEPKİ VERMEDİ.VATANININ HER KARIŞ TOPRAĞI İÇİN,EVLADI İÇİN,TORUNU İÇİN CANINI VEREN TÜRK KADINI KENDİ KİŞİLİK HAKLARINI YOK SAYDIRDI.İNGİLTERE'DE,FRANSA'DA,RUSYADA,İTALYADA,ALMANYA'DA SİYASİ,HUKUKİ,EKONOMİK HAKLARI İÇİN HATTA OTOBÜSTE ÖDEDİĞİNİZ 'İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ BİLETİ 'İÇİN MÜCADELE ETTİ,ÖLDÜRÜLDÜ..DEĞERİNİ BİLDİ..SAHİP ÇIKTI..

DEĞERİNİ BİL TÜRK KADINI..KIZ ÇOCUKLARININ 'EVLİLİK' İLE KÖLELEŞTİRİLMESİNE İZİN VERME!! KIZ ÇOCUKLARINI EVLAT EDİNMEK YERİNE 'KARISI' YAPAN SAPIK ZİHNİYETE ORTAK OLMA.SAHİP ÇIK..HADİ!!!

Bugün Selin imzanı bekliyor!

Selin Derin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Selin Derin: SANA NE YAPTILAR?BİLİYOR MUSUN?». Selin ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.