Kampanya Kapatıldı

ENGELLİ PARK YERLERİNİ HAKSIZ KULLANANLAR ETKİN CEZALANDIRILSIN

Bu kampanya 543 destekçiye ulaştı

Engelli bireylerin park yerlerini işgal edenleri Alo 155' e ya da Emniyet Genel Müdürlüğü resmi internet sitesindeki ihbar hattına bildirmeleri haline park işgalcilerine gerekli ceza verilmemektedir. Çünkü durum tespitinin emniyet personelince yapılması şartı vardır. Oysa ihbar yapıldığında emniyet personeli iş yoğunluğu nedeniyle ihbar adresine giderek durum tespiti yapamamaktadır. Hal böyle olunca park işgalcisi gününü ceza almadan kurtarırken, engelli bireyler mağdur olmaktadır.

Engelli ve aileleri olarak Emniyet Genel Müdürlüğünden talebimiz; hem bireylerin telefonla ya da resmi siteye yaptıkları bireysel başvuruları park işgalcilerinin doğrudan cezalandırılması amaçlı değerlendirilmesi hem de cezaların etkin uygulanmasıdır. Konu hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bir kamu spotu ile halka duyurulmasının farkındalık yaratacağını düşünmekteyiz.

Konunun tarafınızca değerlendirilerek gereğinin yapılmasını engellilerin yüksek yararı için arz ederiz.

Bugün AYŞE imzanı bekliyor!

AYŞE SARI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Selami ALTINOK Emniyet Genel Müdürü: Engelli Park Yerlerini İşgal Edenler Etkin Cezalandırılsın». AYŞE ve imza atan diğer 542 kişiye katıl.