Doğrulanmış başarı

Selçuk Yöntem davadan kazandığı 350 bin TL'yi ihtiyaç sahiplerine bağışlasın.

Bu kampanya 10 destekçi ile değişim yarattı!

http://www.diken.com.tr/selcuk-yontem-tostcu-bambiden-350-bin-lira-kazandi/ Haberlerden öğrendiğimize göre bir büfe zinciri sanatçı Selçuk Yöntem'in fotoğrafını izinsiz kullandığı gerekçesiyle 350 bin tl tazminat ödemeye mahkum edildi. Selçuk Yöntem'in yeteri kadar varlıklı olduğunu ve bu paraya ihtiyacı olmadığını düşünüyoruz. Ayrıca onun eline emek harcamadan geçmiş bir para bu. Bu yüzden diyoruz ki, bu parayı Selçuk Yöntem ihtiyaç sahipleri için harcasa ne güzel olur. Selçuk Yöntem bu parayı yoksullar, mülteciler, ve Güneydoğu'da savaştan etkilenenler için kullanabilir. Ya da insanlığa faydası olacak herhangi bir iş için. Gelin Selçuk Yöntem'e sesimizi duyuralım ve bu paranın hayırlara vesile olmasını sağlayalım.

Bugün Can imzanı bekliyor!

Can Sobotka bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Selçuk Yöntem davadan kazandığı 350 bin TL'yi ihtiyaç sahiplerine bağışlasın.». Can ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.