Doğrulanmış başarı

SELÇUK AYDOĞDU 'dan iki haftadır haber alınamıyor.

Bu kampanya 368 destekçi ile değişim yarattı!

MERHABA

Amerikanın new york eyaletinde yaşayan SELÇUK AYDOĞDU isimli 31 yaşındaki arkadaşımızdan 11 gündür haber yok. ailesi ve arkadaşları günlerdir bir umut selçuktan haber bekliyorlar.yaklaşık 8 yıldır new york eyaletinde bisikletle turist taşımacılığı yapan firmada çalışan arkadaşımızdan hiç bir şekilde haber alınamıyor.Bulunması için gerekli makamların ve siz vatandaşlarımızın konuyla ilgili hassasiyetinizi bekliyoruz.saygılar.

!! WANTED !!

OUR FRIEND  SELCUK AYDOGDU IS LOST SINCE 25TH OF DECEMBER 2013, HE IS 31 YEARS OLD, 1.70 HEIGHT, BROWN HAIR & EYES,  LIVES IN BROOKLYN (HALSEY ON BROADWAY)

IF YOU SEE HIM ANYWHERE PLEASE CONTACT WITH TURKISH EMBASSY IN NEW YORK OR CALL POLICE.

Bugün alper imzanı bekliyor!

alper gökgöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SELÇUK AYDOĞDU 'dan iki haftadır haber alınamıyor.». alper ve imza atan diğer 367 kişiye katıl.