Küba'da, suçsuz yere tutuklanan Türk vatandaşı Oktay Başyurt'a özgürlük

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bodrum'da otelleri olan, her sene bir çok yabancı uyruklu turisti ülkemizde ağırlayan, onlara Türk  Kültürü'nü anlatan, bunun yanında Küba Kültürü'nü , danslarını bizlere tanıtan Oktay Başyurt, tatil için gittiği Küba'da alı konulmuştur. Suçsuzluğunu bile kanıtlamasına izin vermeyen Küba Adalet Bakanlığı'nı kınıyoruz. Sizleri ,4 aydır ben suçsuzum demeyi bekleyen ve ülkemizde bir çok kişiye iş imkanı sunan, aydın, yardımsever,hayvan hakları savunucusu Oktay Başyurt'a destek olmaya davet ediyorum. Ailesi ve bizler oldukça uzak bir ülkeye ulaşamıyoruz. Ne olacağını da bilememenin endişesi içerisindeyiz. Tek bir tıklamanız, belki de bizlerin inanamayacağı bir güç yaratacaktır.Lütfen bizlere destek olun.

Bugün erkin imzanı bekliyor!

erkin Basyurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «secretary@embacubatr.net: Küba'da suçsuz yere tutuklanan Türk vatandaşı Oktay Başyurt'a özgürlük». erkin ve imza atan diğer 230 kişiye katıl.