Sebepsizce öldürülen Mehmet CENGİZ’in katili en ağır cezayı alsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

18 Mayis 2016 Çarsamba günü eşimle birlikte ikinci cocugumuz Emir haktan'ın kontrolü icin hastaneye gittik erkek dedi 2.defa cok mutluyduk esyalarini alacaktik.is basvurusu icin evrak hazirlayacakti.saat 13.00de yanimdan ayrildi.saglik raporu alacak banka hesap numarasi actiracakti en son saat 15:00 de aradigimda saglik raporunu aldigini bankanin onunde oldugunu soyledi saat 15:30 da tekrar konustuk teyzemde esimi bekliyordum evraklari teslim edip gelicem aşkım dedi.son sözü gelicem aşkım oldu :( esim ve Murat Tekin,  Oktay Keskinoğlu ile buluşmaya gitmisler. Oktay Keskinoğlu ikisini bir bahçeye çağırır ve önce Murat'ı sonra eşimi de görgü tanığı olduğu için başından vurur. Oktay, eşimin telefonunu ve cüzdanını gasp eder. Ben surekli esimi ariyorum beni oyalamak icin telefonundan bana "canım ufak bi isim kaldı ariycam seni" diye mesaj atti. suphelendim ki telefonumu acmamazlik yapmaz ve canım demez karım der aşkım der :(

Iyice suphelendim saat.19:00 siralarinda esimin hattini cikarip kendi hattini takar.esimin telefonundan acik butun sosyal hesaplarindan  kendi hesabina girerek gonderilerini begenir ve yorum yapar.ben sosyal hesapta mehmet cengiz bir fotografa yorum yapti olarak gördüm.esim kimsenin fotografina yorum yapmaz cok yakin dostu akrabasi olmadigi muddetce.

Daha cok suphelendim ve herkesi aramaya basladim memeti bulamayinca sonra karakola gittik kayip basvurusunda bulunduk 24 saat gecmeden islem yapamayiz dediler.eve geldik ve jandarmadan telefon geldi hastaneye gelmeniz gerekiyor diye..

Hemen hastaneye gittik polisler benim hamile oldugunu gorunce savciya sormuslar ve beni iceri almadilar .o an anladim ama yakistiramadim bana ölsemde birakmam seni derdi birakmaz beni hele bu halimle birakmaz dedim.

Esimin cebinden kimligim cikmis hasatneye gittigjmizde onda kalmis.vebi almadilar eve gonderdiler.anneme kızımı bırakip hastaneye kactim tekrar morg kapisinin onunde babami aglarken gordugumde dunyam basima yıkıldı hayır dedim ..

Katil esimi sebepsiz yere öldürdüğü sabah aksam esimi düşündüğünü vicdan azabi cektigini eşimi öldürmek istemediğini verdiği ifadelerde ve mahkemede kendisi anlatmaktadır. Ceza almamak için deli raporu almaya çalışmaktadır.3.kez hastaneye gonderildi.

Bu katilin hakkettiği cezayı almasını istiyoruz ve hiçbir cezai indirimden yararlanmasını istemiyoruz. Eşim öldüğünde 5 aylık hamileydim erkek bebegimiz olacakti kızım da kucagimda daha 8 aylikti strese bagli erken dogum yaptim ve oglum sorunlu dogdu kuvezde kaldi su an yasiyor sukurler olsun. Beni bu kadar büyük acılarla cocuklarimi da babalarini taniyamadan yetim birakti çocuklarım adına ve bizim sesimize ses olmak isteyen tüm duyarlı, vicdanlı vatandaşların desteğini bekliyoruz.

Bugün Kahraman imzanı bekliyor!

Kahraman Cengiz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sebepsizce öldürülen Mehmet CENGİZ’in katili en ağır cezayı alsın». Kahraman ve imza atan diğer 2.286 kişiye katıl.