Seçimler kaldırılsın! İktidar için ihaleye çıkılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sandıktı, pusulaydı, çuvaldı, tutanaktı, AA'ydı, Hande'ydi, Fırat'tı derken yılmadık mı? Hilesinden, şaibesinden, itirazından, yorulmadık mı? Propagandası için reklamıydı, afişiydi, bildirisiydi derken harcanan paralarla kaç yetim doyardı diye lanet okumadık mı? Seçim nedir arkadaş? Okulun kantinini kim işletsin diye seçim mi yapıyoruz? 3. köprüyü kim yapsın diye sandık mı getiriyoruz? Hayır! İhaleye çıkıyoruz. Çünkü çok mantıklı bir şey. İnsanoğlunun yeryüzünde bulduğu en iyi, en ideal fikir ihaledir. İster paket, ister ayrı ayrı, yasma-yürütme-yargı... İhaleye çıkılsın. En çok parayı basana verilsin. Zaten seçim de olsa en zengin kimse o kazanıyor; hiç değilse hazineye bir girdi olur. Sonra öğretmen mi lazım oldu diyelim, gidersin tedarikçi taşeronlara, en ucuz öğretmeni kim veriyorsa alırsın. Gibi... Daha neler neler... Bence bunu bir düşünün derim... Çok ufuk açıcı... Çok şeylere gebe. Seçimle dünya lideri mi olunur? Bu topraklara Gücü getirelim!!!

Bugün Çağlayan imzanı bekliyor!

Çağlayan Tuna bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Seçimler kaldırılsın! İktidar için ihaleye çıkılsın!». Çağlayan ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.