#hasaniçinelele genç işçinin tedavisi için bir umut da sen ol ...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

İzmir/aliağada doğsan adlı firmada iş kazası geçiren hasan ülker 9 aydır bilinci kapalı bir şekilde tedavi beklemekte şirket suçunu üstlenmemiş hiçbir yardımda bulunmamıştır. Hasan Ülker'in tedavisi almanya allensbachda ki bir klinikte mevcut fakat aylık 30 bin Euro hastane gideri ailesinin karşılayacağı bir miktar olmadığından bu kampanyayı başlattık. Hasan'ın tek isteği iyileşmek ve perişan haldeki ailesinin evlatlarına kavuşabilmesi için yardım istiyoruz 1 tl veya 1000 tl hiç farketmez her duyarlı dostumuzun bize destek olmasını istiyoruz ve birdaha Hasanlar olmasın diye haklı davamızda sizlerinde bizlerle bu yolda yürümenizi diliyoruz. Hasan Ülker'in hastane raporları resmî evrakları devlet gözetiminde valilik onaylı hesap numaraları ve evrakları mevcuttur güven sorunu yaşayan her kardeşimiz bize irtibat numaralarından ulaşabilir herşey 20 yaşında gencecik bir fidan ve onun gibi nice fidanlar yitip gitmesin diye #hasaniçinelele

Bugün sahin imzanı bekliyor!

sahin karanfil bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Seçil Ülker : #hasaniçinelele genç işçinin tedavisi için bir umut da sen ol ...». sahin ve imza atan diğer 644 kişiye katıl.