Kampanya Kapatıldı

Türk avcısı olarak dayatma ile önümüze konmuş #avbis denen sistemi istemiyoruz.

Bu kampanya 49 destekçiye ulaştı

1- Bizler bağımsız özgür Türk Avcıları olarak siyasi güçler tarafından camiamıza dayatılan avbis sisteminin sonuna kadar karşısında olacağımızı kamoyuna duyuruyoruz .

2- Bu sistemin karşısında elimizden gelenin fazlasını yapacağımızı ve bununla ilgili bütün oluşumlara destek olacağımız bilinsin!

3- Bunun ile ilgili gerek siyasi , gerek sivil toplum kuruluşları gerek ise hukuki yollardan ne gerekiyor ise yapma gayreti içerisinde bulunacağız.

4-Yasa dışı avcılığa karşı vermiş olduğumuz bu savaşta bize dayatılan avbis sistemi ne yazık ki önümüzde çok büyük bir engel teşkil etmekdir. Bu engeli kaldırmak , bunu gerekli mercilere anlatmak yine türk avcısına düşmüştür.

5- Atalarımızdan öğrenip bizden sonraki nesillere aktarmaya çalıştığımız Türk avcı geleneğimiz son yılların en zor dönemlerini geçirdiği aşikardır. Bize düşen kişisel menfaatlerden sıyrılıp bu sistemin yanında değil karşısında durmaktır !

6- Gittikçe zorlaştırılan , prosedürler ile caydırılmaya , yasaklarla cezalarla vazgeçirilmeye çalışılan , toplumsal baskılarla ötekileştirilen avcı camiasına bütün bunlar yetmezmiş gibi birde avbis sistemi ile resmen ava gitme denilmektedir. Yanlız bilmelidirler ki bizler Türk avcıları olarak davamızdan vazgeçmeyiz , yılmayız , yıkılmayız !

7- Bizler Türk gençlerini , kahve köşelerinden , kötü alışkanlıklarından  hatta ve hatta sigaradan kurtarıp , Ormana , doğaya , spora yönlendiren bir topluluğuz. Onları prosedürler ile boğmak yerine bu spora teşvik edip daha sağlıklı daha güçlü bireyler yetiştirmenin peşinde olan insanlarız. Amacımız ve gayemiz budur !

8- Tarlalara dadan domuzlara , ekinleri zayi eden kargalara ve bu avbis sistemini getiren çakallara asla taviz vermeyeceğiz. Direneceğiz

9- Bütün kamoyu bilsin ki bu camiaya yapılan haksızlıklar artık bardağı taşırmıştır. Avbis sisteminin karşısında dimdik durmak bütün avcıların boynunun borcudur !

Bugün İbrahim imzanı bekliyor!

İbrahim Narin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sayin Veysel Eroğlu : Türk avcısı olarak dayatma ile önümüze konmuş #avbis denen sistemi istemiyoruz.». İbrahim ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.