Gençlerimizi öldüren BONZAI'nin dagitimi ve kullanimi icin dur diyelim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Artik kimsenin cani yanmasin! Son yillarda kullanimi cok  yayginlasan ve cok kucuk yas gruplarina dusen , okul önlerinde bile satilan bonzaiden benim de canim yandi. Hep haberlerde gördüğüm, çoğunluğu ölümle sonuçlanan bu zehir artık ailemim başinda.

Kardeşimi ne yaptıysak  kurtaramıyoruz. Kendi isteği olmadan hiç bir kurum  tedavisinin olamayacağını, önce kendisinin istemesi gerektiğini söylüyorlar. İyide bu çocuk bunu düşünecek beyin taşımıyor artık.Çünkü bu zehir direkt olarak beyin hücrelerini öldürerek kullanan kişiyi aptallaştırıyor. Sağlıklı düşünmelerini engelliyor. İs hayatından, sosyal çevresinden ve ailesinden oluyorlar. Yalan söylemeye meyilli ve bunu alacak para bulamadıklarında hırsızlık bile yapıyorlar. Hatta ve hatta ailelerine saldırıyorlar. Mesela, herkes uyuduktan sonra içtiği  için sızıyor  kac kere evi yanmaktan kurtardık. Doktora götürdük ilaç verdi içermiş gibi yapıyor ve içmiyor. Ailem ve ben artık çaresiz durumdayız.  Her 5 aileden 3 ü bu durumdan muzdarip. Biz ailesi olarak elimizden gelen her şeyi yaptık kurtaramıyoruz.  Hiç bir ailenin ocağına ateş düşmesin. Yetkililerden çok rica ediyorum hatta yalvarıyorum. Bu duruma bir çözüm bulalım. Gençlerimizin gözümüzün önünde öldürüyorlar. 6 yaşinda bir oğlum var geleceğinden çok endişe duyuyorum. Gençlerimizi ve çocuklarımızın geleceğini kutaralım!!!

Bugün özlem imzanı bekliyor!

özlem sarol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sayin_ Binali Yıldırim: Gençlerimizi öldüren BONZAI'nin dagitimi ve kullanimi icin dur diyelim.». özlem ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.