PMYO YGS Baraj Puanı Düşürülsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Sayın Yetkililerimiz;
Polislik Mesleğinde hizmet vermek isteyen binlerce gencimiz ilk adım olarak bu gün YGS sınavına girmiş bulunuyor.Fakat baraj puanı'nın 270 ham puan olması sebebi ile bir çok gencimiz bu şanlı göreve girmekte zorlanıyor hatta başarısız oluyor.Sizlerden isteğimiz PMYO YGS baraj puanının düşürülmesi ve bu gençlere bir hak verilmesidir.Geçmişte lise bitiren kişiler dahi direk polis olurken şuan bir sınavdan yüksek bir puan çekilerek yinede direk geçiş değil çeşitli mülakatlar sonucu alım yapılıyor.Bu şanlı görev ne türkçe ne sosyal nede matematik sorularıyla alakalı bir iş değil bu görevi yapmak isteyen kişinin sağlığı fiziği ve psikolojisi el verişli ise yapmalı sınav her şey demek değil bizim gibi gençlere hak tanıyın. Sayın Yetkililerimiz sesimizi duyun barajı 200'e  kadar bile düşürmeniz size bir şey kaybettirmez aksine kazandırır ülkemize vatanımıza yeni polisler gerçekten görevine içten bağlı bireyler kazandırır.Zaten barajı geçen insan dahi mülakatlarda elenebiliyor buda demek oluyorki barajı geçmek herşeyde başarılı olmak demek değil.Barajı geçemeyip bu mesleği çok iyi yapacak gençlerde var bu gençlere hak tanıyın eğer başarısız ise zaten mülakatlarda elenir ama bu hakkı 1 seferde olsa tanıyın.Bu şerefli ve asil göreve katılabilmemiz için ilgili karar mercilerinin bilgilerine saygılarımızla sunar gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

Bugün İbrahim can imzanı bekliyor!

İbrahim can Arıcan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı: PMYO YGS Baraj Puanı Düşürülsün». İbrahim can ve imza atan diğer 2.241 kişiye katıl.