Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet ediyoruz.

Kemal Bey, 22 Mayıs 2010 tarihinden beri CHP genel başkanlık görevini sürdürmektesiniz. Bu dönem zarfında Cumhuriyet Halk Partisi katıldığı her seçimi kaybetmiş ve ikinci parti olmuştur.

Bugüne kadar alınan sonuçlar bundan sonraki seçimlerde alınacak sonuçların garantisidir. Diğer bir değimle, siz ve sizin yönettiğiniz kadrolar parti politikalarını belirlediği sürece Cumhuriyet Halk Partisi, ana muhalefet partisi olarak yerini garantileyecek ve hiçbir zaman ne iktidar, nede iktidar ortağı olamıyacaktır.

Bizler daha fazla bugünkü iktidarın altında yaşamak istemiyoruz. Bundan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi seçmenleri olarak sizi istifaya davet ediyor, sizden partinin önünü açarak genç ve dinamik kadroların iş başına gelmesini sağlamanızı bekliyor ve rica ediyoruz.

İstifa edin, Cumhuriyet Halk Partisi kazansın, Türkiye Cumhuriyeti kazansın! ve sizde Sn Erdal İnönü gibi tarihe geçip gönüllerde taht kurun!

Bugün Bülent imzanı bekliyor!

Bülent Ekmekci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet ediyoruz.». Bülent ve imza atan diğer 484 kişiye katıl.