0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yıllardır ertelenen daire,devremülk ve hisse teslimatlarıyla binlerce ailenin hem maddi hem manevi durumları bozulmuştur.Yeşil G.Y.O. onun İNNOVİA Beylikdüzü,ELEXİA Tuzla gibi projelerinden ,dişinden tırnağından arttırdıklarıyla birikim yapmak veya başını sokacağı ev almak isteyenler perişan durumda.İnşaatların teslimatların sürekli erteleniyor,ödemesi bitenlere vaat edilen kira gecikmeleri ödenmiyor,en önemlisi muhatap olacak kimse yok.Çalışanlar işten çıkarılıyor,inşaatlar durmuş durumda.İnsanlar maddi ve psikolojik olarak çökmüş durumda,çaresiz kaldık.Devlet büyüklerimizden özellikle mazlumların koruyucusu Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek bekliyoruz.

Bugün ALPASLAN imzanı bekliyor!

ALPASLAN karahan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sayın Cumhurbaşkanımız son çare sizsiniz.: Yeşil G.Y.O. senelerdir verdiği sözü yerine getirsin , devlet biz mağdurlara yardım etsin». ALPASLAN ve imza atan diğer 702 kişiye katıl.