Yaşamak İçin Temel Gelir Her Vatandaşımızın Hakkıdır..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yaşamak İçin Temel Gelir Her Vatandaşımızın Hakkıdır..

Devletimiz her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına aylık 500 tl gibi (rakamda uzmanların yapacağı analizler sonucu oynama olması muhtemeldir) insanlarımızın günlük asgari yaşam ihtiyaçlarını karşılayabilmek için para versin, herkesin temel bir geliri olsun. İnsanlarımızın "bugün aç kaldım, şu sevmediğim işe mecburen gitmek zorundayım yoksa aç kalırım.." gibi endişeleri bitsin. Herkes mecburiyetin getirdiği zorunluluk dışında ne yapmak istiyorsa onu yapsın, daha fazla gelirle yaşamak isteyenler çalışırken mutlu olacakları, istedikleri işleri yapsınlar..

Temel Gelir (Basic Income)'in ekonomi piyasasına yansıması da şu şekilde olacaktır. Düzenli geliri olan İnsanlar yarınlarından endişe duymayacakları için ihtiyaç ve isteklerini piyasadan satın alacaklardır bu da ekonominin sürekli olarak canlı olmasını sağlayacaktır.

Bugün cem imzanı bekliyor!

cem coban bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sayın Cumhurbaşkınımız Recep Tayyip Erdoğan: Yaşamak İçin Temel Gelir Her Vatandaşımızın Hakkıdır..». cem ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.