Ücretli Öğretmene kadro şartında; mazereti olana Kpss şartı kaldırılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2011 yılından beri ücretli öğretmenlik yapan defalarca KPSS ye girmiş bir Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmen adayıyım. Yıllardan beri sürekli olarak hem ücretli öğretmenlik yaparak hem de KPSS ye çalışarak hayatımı sürdürmekteyim. Ancak branşımda alımların sınırlı olması nedeniyle atanamadım.Ücretli öğretmenlerin atanması konusunu ümitle takip etmekteyim. Resmi gazetede yayınlanan istenen şartların hepsini sağlamaktayım. 540 prim, 2017-2018 yılında çalışma şartı, KPSS ye girmiş olmak şartı vs. Ancak geçen sene yapılan KPSS nin genel yetenek genel kültür ve eğitim bilimleri kısmına girmiş olmama rağmen ÖABT sınavının yapıldığı tarihte 7 aylık hamile olmam, hamileliğimin riskli gebelik kapsamına girmesi, sağlık nedeniyle çok zor geçmiş olması, ÖABT sınavının Sakarya’da yapılmaması sınavın İstanbul’da yapılması ve yolculuk yapmamın doktor tarafından yasaklanmış olması nedenlerinden ötürü giremedim. Ezcümle 7 yıldır binbir zorlukla kimsenin gitmeye tenezzül etmediği okullarda kadrolu öğretmenlerin çok altında bir ücretle görev yapmamız devlet tarafından takdir edilip kadroya alma durumu varken belki de şartlardan birini bebeğimin sağlığını riske atmadığım için sağlayamayacağım. Çok şükür bebeğim şu an 6 aylık ve sağlıklı. Devlet büyüklerimizden Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Başbakanımızdan, Sayın Milli Eğitim Bakanımızdan KPSS şartında sınav zamanı benim gibi sağlık açısından zor durumda olup sınava girememiş olanlara ve mazereti olanlara yardımcı olmalarını arz ediyorum. Saygılarımla

Bugün kübra imzanı bekliyor!

kübra serkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sayın Bakanım İsmet Yılmaz: Ücretli Öğretmene kadro şartında; mazereti olana Kpss şartı kaldırılsın.». kübra ve imza atan diğer 72 kişiye katıl.