Savunma sanayi ve Profesyonel ordu için Bedelli Askerlik

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ateş düştüğü yeri yakar!.. Bir milyona yakın genç BEDELLİ askerlik bekliyor ve bu gençlerin çoğunun kendine has engeli var. Kimi borçlanıp işini kurmuş… Kimi ihracata başlamış… Kimi yeni yatırım yapıp personel almış.Bazılarının da bakıma muhtaç ebeveynleri ya da engelliçocukları var…Askerlik meselesi aradan çıksın ki, işine devam etsin.Ailevi sorumluluklarını yerine getirsin..Bunun için organize olup Türkiye’nin en büyük ve en aktif sosyal sitelerini kurdular. İçinde bulundukları durumu siyasetçilere, medya mensuplarına anlatarak onlardan kendilerine destek vermelerini talep ettiler.

Sonuç da aldılar…

Birçok medya mensubu onların seslerini duyurmaları hususunda kalem oynattılar. Bazı siyasi parti liderleri,BEDELLİ askerlik konusunda olumlu mesajlar verdiler.Kabine üyeleri arasında dahi meseleye sıcak bakanlar vardı.

Afrin’e yönelik “Zeytin Dalı Harekâtı” olmasa belki de bugüne kadar BEDELLİ askerlik çıkmış olacaktı.

Bir milyon genç, Afrin Harekâtına saygı gösterip talepte bulunmaktan vazgeçti ve sosyal medyayı kullanmadı.

Bugün Afrin Harekâtının 21’inci günü. BEDELLİ bekleyen gençler harekâta duydukları saygıya binaen sessizliklerini koruyorlar.

Televizyon kanalları öyle değil ama… Her türkü eğlence programına yer veriyorlar. Vur patlasın çal oynasın modunda günlerini gün ediyorlar!..

Olan, saygıda kusur etmeyen gençlere oluyor… Tecili bittiği, bakaya kaldığı ya da kaçak duruma düştüğü içinGBT ile aranıyorlar…. Ev ya da işyerlerine gönderilen polisler tarafından alınıp askerlik şubesine getiriliyor ve sırtlarına büyük büyük para cezaları yükleniyor!

Bu gençler asker kaçağı da değiller, sorumsuz da… Vatan söz konusu olduğu an “Gerisi teferruat” der ve cepheye koşarlar. Cephede terörle mücadele eden TSK, sahip olduğu profesyonel askerlerle mücadele veriyor. Mavi vebordo berelilerle vuruyor ve teröriste kaçacak delik arttırıyor. O gençlere ihtiyaç yok yani!

BEDELLİ askerlik bekleyen gençlerin önemli bir kısmı işini kurmuş ve Maliye’ye vergi, SGK’ya sigorta primiödemektedirler. O paralarla silah alınıyor, teröristin inine top atışı yapılıyor.

İktidarın, BEDELLİ askerlik bekleyen gençlerin durumunu doğru değerlendirmesi ve gereğini yapması lazımdır.

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan unut bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Savunma sanayi ve Profesyonel ordu için Bedelli Askerlik». Hasan ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.