Save Abkhaz memorial in Kilmarnock

İskoçyalılar bu anıtın anlamını bilerek 5 sene önce dikmişler. Gerçekten de tarihin ilk çağlarından bugüne anavatanları olan Abkhazia yalnız Abkhazlar'ın ülkesidir. Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri Birliği'nde parlamentosu ve hukumeti ile başkenti Sukhum olan bir cumhuriyetken kapitalist emperyalizmin bir dümenle Rusya hukumetinden E. Shvardnaze'nin Gürcistan'a !!!HEDIYE ETTİĞİ Abkhazya'nın buna razı olmayıp iki ulusun kanlı bir savaşa gireceklerini bilerek, emperyalizme Kafkasya'yı teslim edebilmek için bin yıldır birbiriyle savaşmamış ulusları birbirine düşürmüştür. Bu tuzağa Abkhaz Ulusu düşmedi, tüm Kafkasyalılar da onlara destek olarak aldatılan Gürcü ordusu ile savaşarak anavatanlarını yeniden bağımsız yaptılar.
Işkoçya, bağımsızlık mücadelesi ne demek yüzlerce sene suren mücadeleri aşarak bugüne gelmiş, kirli oyunları çok iyi bilen Keltik bir ulusun vatanıdır. Onlardan bu Abkhazya şerefli şehitleri anıtının kapitalist oyunlara alet edilmesine göz yumulmamasını bekliyoruz.
İskoçya,
Lütfen dikkat.