Save Abkhaz memorial in Kilmarnock

Reasons for signing

Юлия Бережинская
4 years ago
I agree that is an act of vandalism, so we should support this petition/

ozkan dinlar
4 years ago
Halklarin bagimsizliklarina inandigim icin imzami atiyorum

Kg'uash Neffyn
4 years ago
İskoçyalılar bu anıtın anlamını bilerek 5 sene önce dikmişler. Gerçekten de tarihin ilk çağlarından bugüne anavatanları olan Abkhazia yalnız Abkhazlar'ın ülkesidir. Sovyet Sosyalist Cumhuriyetleri Birliği'nde parlamentosu ve hukumeti ile başkenti Sukhum olan bir cumhuriyetken kapitalist emperyalizmin bir dümenle Rusya hukumetinden E. Shvardnaze'nin Gürcistan'a !!!HEDIYE ETTİĞİ Abkhazya'nın buna razı olmayıp iki ulusun kanlı bir savaşa gireceklerini bilerek, emperyalizme Kafkasya'yı teslim edebilmek için bin yıldır birbiriyle savaşmamış ulusları birbirine düşürmüştür. Bu tuzağa Abkhaz Ulusu düşmedi, tüm Kafkasyalılar da onlara destek olarak aldatılan Gürcü ordusu ile savaşarak anavatanlarını yeniden bağımsız yaptılar.
Işkoçya, bağımsızlık mücadelesi ne demek yüzlerce sene suren mücadeleri aşarak bugüne gelmiş, kirli oyunları çok iyi bilen Keltik bir ulusun vatanıdır. Onlardan bu Abkhazya şerefli şehitleri anıtının kapitalist oyunlara alet edilmesine göz yumulmamasını bekliyoruz.
İskoçya,
Lütfen dikkat.

Nafiz Ergin
İmzalıyorum Abhazya bağımsızdır aksi düşünülemez

Васса Гарбузюк
4 years ago
Поддерживаю и прошу всех неравнодушных поддержать меня, инвалида 1 гр., в моей борьбе с чиновниками за достойную жизнь, подписать и распространить мою петицию:

Çağrı Keskin
For the reality

Michael Costello
4 years ago
I am signing this petition because the memorial is for all who died in the Georgian invasion of Abkhazia - not confining respect for the dead on one side or the other. The monument should be preserved. It would be a positive further gesture by Kilmarnock authorities to support the erection of memorials to the dead of both sides within Georgia. itself.

Emily Scully
4 years ago
Считаю открытым проявлением вандализма снос этого мемориала. Он стоит в честь людей, воевавших за свою независимость и право как нация существовать на планете.

Том Когония
4 years ago
Это Важно, мир должен знать, за, что боролись наши старшие, и что мы имеем право быть Государством. Нам это дорого, мы на Алтарь ПОБЕДЫ, положили самое дорогое и лучшее-наших Братьев и Сестер. Грузия в своем репертуаре, может бороться только с женщинами, стариками и памятниками.

Hayri Yılmaz
Evet doğrudur.