0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ortadoğu'nun kadim ülkelerinden olan Suriye'de aylardır devam eden savaşta binlerce sivil insan yaşamını yitirdi ve yitirmeye devam ediyor. Evler,iş yerleri,hastaneler, okullar,özel ve kamu alanları bombalanıyor. Her atılan bombada kendimizi görüyor çektikleri acılara ve zulümlere ortak oluyoruz.Uluslararası ülkeler ve bu duruma oportünist yaklaşan devletler kayıtsız kalıyor. Eşi benzeri olmayan bu denli katliam akıllarda vicdanın ölümünü sergiliyor. Savaşın muhatabı olan ülkelerdeki siyasi anlaşmazlıkların çözüm çabaları yerine savaşta ısrarcı olmaları katliamı çığ gibi büyütmeye gidiyor. Bir insan daha ölmeden bu durumun sonlandırılmasını aynı zamanda empati kurmaya davet ediyorum.Savaşın ortasından kalmış en masum varlıklar olan çocukların barış ve huzur olan bir yaşam hak ettiklerini hatırlatmak istiyorum. Bu facianın karşısında durmaya çağırıyorum. Uluslararası toplulukların savaşı durdurmaya yönelik çalışmaları bir an önce çözüme ulaştırmasını diliyorum. Savaşsız bir dünyayı her canlının hak ettiğini, kapalı kapılar ardında ve masa başında masum ve sivil insanlara yönelik kararlara son verilmesini istiyoruz.

Bugün Kübra imzanı bekliyor!

Kübra Baltacı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Savaşın ortasında kalan çocuklarımız yalnız değildir. Onlar öldürüldükçe her birimiz ölüyoruz.». Kübra ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.