SARTLI TAHLIYE

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

bizler bu ülkede yaşayan ve bu ülkenin vatandaşlariyiz  aylardır sesimizi birilerinin duymasi adina elimizden geldiğince birseyler yapmaya çalışıyoruz biz kimmiyiz? Bizler mahkum yakinlariyiz, biz kadinlar hem baba hem yuva hemde tüm zorluklara rağmen çocuklarımızın başında dimdik duran ve yuvamız hakkımız için mücadele edenleriz, verilen cezalarin sucu isleyene verildigi düşünürken aslinda tam tersi olan asil cezanin bizlere verildiğini kimsenin farkinda olmadığı mahkum yakinlariyiz yuvasini ayakta tutmaya calisan evladını kaybetmeden vatanina milletine hayırlı yetistirmeye calisan mahkum yakinlariyiz size simdi burdan bizlerin yakinlari sucsuz demogojisi yapmayacağım ,aramızda hain yargıçların yargıladığı binlerce mağdur da var ve hiç bir zaman hakkımızı savunamadık, Ya yargı yolu kapandı yüzümüze yada manevi olarak gücümüz olmadigindan kaldık yarı yolda,her insan hata yapabilir yine dinimizi gereğince her insan bir kezde olsa af edilebilinir, terör ve pedofil hariç tüm suçlara kapsamli yasa af istiyoruz. Artık sesimiz duyulsun, sessiz çığlıklarımıza kulak verin.
Saygilarimizla

Bugün olcay imzanı bekliyor!

olcay atıcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SARTLI TAHLIYE». olcay ve imza atan diğer 286 kişiye katıl.