Yeniköy'deki Kedi Vahşeti Acilen Durdurulsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.

sariyer belediyesi ve tarafına zeynep akova bu kampanyayı başlattı

Yeniköy’de son günlerde peş peşe kedi katliamı yaşanıyor!

Uyuşturucu mama verilerek zehirlendiği belirtilen kedilerin, civardaki villalarda çalışan Filipinliler tarafından av amaçlı öldürüldüğü ve sonrasında pişirilip yenildiği iddia ediliyor.

Bölgede yaşanan 30 yıllık deneyimli Gazeteci Hicran Aygün, bu vahşetin bir an önce durdurulması çağrısında bulunuyor.

Sarıyer Gazetesi’ne konuşan Aygün; “Sadece bu sokakta 6 civarında kedi öldürülmüş olarak bulundu. Ancak sayı her geçen gün artıyor. Sarıyer’in diğer yerlerinden de benzer haberler alıyoruz. Yeniköy’de çöp konteynırlarında parçalanmış ve bir kısmı yenmiş halde atılan kedi leşleri bulduk. Bugüne kadar çok sayıda kedinin parçalandığını ve çöpe atıldığını gördük. Bu bölgede evlerde çalışan Filipinliler’in kedileri uyuşturucu mama ile avladıkları ve onları pişirip yediklerini biliyoruz. Sarıyer Belediyesi çalışanların da Filipinliler’in kedileri yememesi için onları bilinçli olarak zehirlediklerini düşünüyoruz. Bu vahşet bir an önce durdurulmalı” dedi.

Kampanyamıza imza atarak BU HAYVAN DÜŞMANI ŞEREFSİZLERİN CEZALARINI ÖNCE BU DÜNYADA ÇEKEBİLMELERİ İÇİN LÜTFEN DESTEK VERİN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.