0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde tecavüz ve pedefoli düşüncesine bağlı işlenen suçların sıkça yaşanması ceza kanunumuzda tecavüzcüye ve pedefoli düşüncesiyle işlenen suçlara verilen cezaların suçluda caydırıcı müeyyide oluşturmadığının açık bir delilidir.
Bu durum aynı zamanda her tecavüz vakasının ardından devleti yıpratmak ve milleti kutuplaştırmak isteyen bölücü örgütler ve unsurlar için bir fırsat oluşturmaktadır.
Cemiyette infiale yol açan bu tür suçların müeyyidesinin artırılması ve ceza kanunun temel taşlarından olan caydırıcılık ilkesi doğrultusunda bu tür suçlara verilen cezaların yeniden tasarlanması ve bu durumun ivedilikle gündeme gelmesi, her şeyden önce devletin bekâsı, milletin birliği ve toplumsal barış için elzemdir.

Bugün Erol imzanı bekliyor!

Erol Hamurcu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «SAPIKLARA TECAVÜZÜ AKILLARINDAN BİLE GEÇİRMEYECEK DERECEDE CEZALAR VERİLMESİNİ İSTİYORUZ!». Erol ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.