Tukea perus - ja kliinisiintutkimuksiin pidentämään aktiivista elinikää jopa 100 vuotta

Tukea perus - ja kliinisiintutkimuksiin pidentämään aktiivista elinikää jopa 100 vuotta

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Oleg Teterin started this petition to Pääministeri Sanna Marininille

Tukea perus - ja kliinisiintutkimuksiin pidentämään aktiivista elinikää jopa 100 vuotta

Joka päivä maailmassa kuolee 150 000 ihmistä. 

Kolme neljästä kuolemasta luokitellaan ikään liittyvistä sairauksista. 

Kuoleman pääasiallisia syitä ovat sydänkohtaus, aivohalvaus, keuhko- ja muut hengitystiesairaudet, syöpä, Alzheimerin tauti ja muut neurogeneratiiviset sairaudet. 

Elinajanodote on nyt 72. Tämä on hämmästyttävä muutos kahden viime vuosisadan aikana, koska 1800-luvulla maailman elinajanodote oli 29. 1950-luvulla elinajanodote oli vain 46. Suomessa elinajanodote on 84.5 vuotta (2019). 

Selvää nousua on tapahtunut, mutta ajanjakso, jonka aikana ihmiset ovat kriittisesti sairaita on pidentynyt. 

Tartuntatautien ja lapsikuolleisuuden aiheuttamien kuolemien vähenemisen myötä yhdessä keski-ikäisten sydänkohtausten vaikutusten vähenemisen kanssa on yhä enemmän pitkäaikaisia sairauksia, kuten syöpiä ja neurogeneratiivisia sairauksia. 

Nämä sairaudet voivat johtaa monien vuosien kärsimykseen ja valtion tarpeeseen käyttää valtavia summia rahaa hoitolaitoksiin ja palveluihin. 

Nykyinen terveydenhuollon keskusten paradigma näiden sairauksien hoidossa, kun niitä esiintyy kliinisesti. Viime vuosina edistyminen ihmisen biologian ymmärtämisessä on osoittanut potentiaaliset hyödyt siirtymisestä eteenpäin näistä sairauksista ja pyrkimyksistä puuttua tautia edeltävään heikkenemiseen. Viittaamme yleensä tähän heikkenemiseen kokonaisuutena ikääntymisenä. 

Tämä uudelleentarkastelu johtaa degeneratiivisten sairauksien ennaltaehkäisevään ja parantavaan hoitoon. Pitkäikäisyyden aikakausi on alkanut kaikkien aikojen mielenkiintoisimmaksi alueeksi, joka räjähtää todennäköisesti kaikkien aikojen suurimpaan teollisuuteen. 

On tärkeää korostaa, että puhumme terveellisestä pitkäikäisyydestä, tällä viitataan joskus terveydentilaan. Tämä tarkoittaa pyrkimystä parempaan terveyteen, kun ihmiset etenevät vuosia pidempään elämässään terveinä. Mahdolliset eliniän enimmäislisäykset ovat vielä teoreettisia.

Terveysjakson kasvun sosiaaliset ja taloudelliset edut on nyt selvitetty. Monet viittaavat tähän pitkäikäisyyden osinkona. 

Pitkäikäisyysosinko osoittaa säästöt ihmisten hoitamisesta pitkällä sairauden ajanjaksolla sekä ikääntyneiden potentiaaliset panokset tuottavaan yhteiskuntaan. 

Ajan myötä kertyneen viisauden syvempään ja pidempään integrointiin kullekin yhteisölle on myös yksilöllisiä, perhe- ja sosiaalisia etuja 

Vuonna 2018 Suomen terveydenhuoltomenot olivat 21,1 miljardia euroa, reaalisesti mitattuna 1,2 prosenttia. Asukaskohtaiset menot olivat 3829 euroa. Erityisesti erikoissairaanhoidon (3,4%) ja avohoidon reseptilääkkeiden (8,6%) menot kasvoivat. Puolustusmenot ovat noin 30% 

Tämä on resurssien väärä kohdentaminen, joka perustuu hyvin vanhentuneeseen lähestymistapaan, joka on oikeastaan ”sairaanhoitoa” eikä ”terveydenhuoltoa” eikä hyödynnä parhaalla mahdollisella tavalla nykyisiä tieteenaloja, tutkimusta ja kehitystä 

Yritysten, tieteen ja yhteiskunnan mahdollisuudet, joilla on oma osuus valtion vuotuisesta talousarviosta ikääntymisen torjuntaa koskevaan tieteidenväliseen tutkimukseen, ovat valtavat. 


Edut, jotka lievittävät kärsimystä, vahvistavat terveydenhuoltoa ja tuottavat pitkäikäisyyden osingon ja kaikki sen edut. 

Tämän 2000-luvun teollisuuden julkinen ja yksityinen moonshot-tyyli voi mahdollistaa omistautuneen koulutus-, kaupallinen ja yhteiskunnallinen yhteistyö tutkimuksessa, kliinisissä tutkimuksissa, ikätekniikassa ja tehdä Yhdistyneestä kuningaskunnasta alan johtajan. 

Allekirjoitamme tämän vetoomuksen, jotta maa sisältäisi talousarvioon "kansakunnan pitkäikäisyys" erilliset menot 200 miljoonaa euroa vuodessa, 50 miljoonan euron lisäyksellä seuraavina vuosina seuraavien 10 vuoden ajan. 

Nämä varat käytetään ikääntymisen perustutkimukseen, ikääntymistä estäviin hoitomuotoihin, kliinisen tutkimuksen tekemiseen uudesta kehityksestä, nykyaikaisen tekniikan rahoittamiseen tekoälyn ja isojen tietojen avulla. 

Nämä varat käytetään ikääntymisen perustutkimukseen, ikääntymistä estäviin hoitomuotoihin, kliinisen tutkimuksen tekemiseen uudesta kehityksestä, nykyaikaisen tekniikan rahoittamiseen tekoälyn ja isojen tietojen avulla. Tavoitteena olisi yhdistää olemassa olevat valtioon liittyvät koulutus- ja kaupalliset laitokset sekä yksityiset kumppanit ja todellakin kansainväliset kumppanuudet, jotta kenttä edistyisi parhaiten 

Allekirjoittamalla tämän vetoomuksen jokainen meistä voi antaa henkilökohtaisen panoksen omaan pitkäikäisyyteen ja rakkaimpien pitkäikäisyyteen ja hyötyä seuraavien 10 vuoden aikana uudesta kehityksestä ja saada mahdollisuuden elää laadukkaasti, terveellisesti ja aktiivista elämää niin kauan kuin mahdollista. 

Vetoomuksia jätettäisiin 251 (1 kutakin maata kohti). USA, iso-BRITANNIA, Irlanti, Israel, Suomi, Venäjä, Ukraina jätettiin jo. Seuraa uusinta pitkäikäisyys & anti-aging news-uutiskanavaa suurimmalla pitkäikäisyys Telegram-kanavalla: https://t.me/LongevityInTime

USA: http://chng.it/7WZbBvGzpk

UK: http://chng.it/TRC6TjVpyn

Ireland: http://chng.it/hfT62Gx62Z

Israel: http://chng.it/Cb2pvh26tx

Finland: http://chng.it/DPkZjsJdjB

Russia: http://chng.it/2zbnmvJPRC

Ukraine: http://chng.it/KhPLBbyWVn 

Maldives: http://chng.it/gvbQ95SdGn

France:  http://chng.it/X5LSQnwWpm


Oleg Teterin
- bioteknikko. Longevity InTime-perustaja. Yhteistuottaja: Palkittu "Chef", ohjaaja Jon Favreau (Leijonakuningas, Rautamies), pääosissa Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, Sofia Vergara, Jon Leguizamo. Moskova, Venäjä. 

José Luis Cordeiro Mateo - insinööri (MIT), ekonomisti, futuristi ja transhumanisti, joka on työskennellyt eri aloilla, kuten talouskehityksessä, kansainvälisissä suhteissa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopan unionissa, rahapolitiikassa, perustuslakien vertailussa, energiasuuntauksissa, kryoniikassa ja pitkäikäisyys. Hänen kirjoittamiinsa kirjoihin kuuluvat Suuri tabu, Constitutions Around the World: Comparative View from Latin America, (espanjaksi) El Desafio Latinoamericano ("Latinalaisen Amerikan haaste") ja La Muerte de la Muerte ("Kuoleman kuolema") ). Madrid, Espanja. 

Martin O Dea - Liiketoimintastrategi ja kirjailija. Aktiivinen pitkäikäisyyden alalla yli vuosikymmenen ajan. Longevity Acceleratorin toimitusjohtaja. Dublin, Irlanti. 

Oliver Zolman - MD. Todisteisiin perustuva pitkäikäisyyden asiantuntija, 20one-klinikan perustaja, jossa ikääntymistä mitataan kaikissa 78 elimessä olevilla asiakkailla MRI: n, ultraäänen, laitteiden ja bionesteiden avulla, ja näyttöön perustuvia pitkäikäisyyden 'tason 1 2 3 hoitoja' käytetään kääntämään ikääntyminen kaikissa elimet. Cambridge, Iso-Britannia.

Ilia Stambler - PhD. Pitkäikäisyyden asiantuntija ja aktivisti. Tieteiden johtaja Vetek (Seniority) -yhdistyksessä - liike pitkäikäisyyden ja elämänlaadun puolesta, Israel. International Longevity Alliancen (ILA) hallituksen jäsen. Tel Aviv, Israel

Vyacheslav Krutko - Lääkäri Teknisten Tieteiden, Ehdokas Biologiset Tieteet, Professori SPSMU Sechenova, Laboratorion Johtaja Järjestelmän Analyysin ja tietotekniikan Lääketiede ja Ekologia ISA-RAS, Johtaja projekti "System Technologies of Anti-aging Medicine", Komission Puheenjohtaja "Soveltaa Gerontologia" Tieteellisen Neuvoston Gerontologian ja Geriatrian.

Yusipova Yulia - PhD, MD, rector International Institute of Traditional Medicine, CEO International Institute of Integrative & Anti-aging Medicine (EU), Co-founder European University of Longevity. Moscow, Russia.

Dr. Reagan Edith Lorraine L - MBA, EdM, MALS, MLS, PhD Part-time professor of business, marketing and health business, and tutor of social sciences, and business, languages, and hard sciences. France.

Vinicius Esteves Teixeira - Holds bachelor's, master's, and Ph.D. in Theoretical and Computational Chemistry with experience in teaching and scientific research. Currently interested in longevity research development and in the implementation of public policies for the benefit of health for the general population. Brazil

 

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!