0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Çankırı nüfus yoğunluğu bakımından seyrek, oldukça güvenli, yatırıma aç, işsizlik oranı yüksek, başkente yakın, ulaşımı kolay, hammadde temini suya (Kızılırmak) ve enerji kaynaklarına( Karabük -Ereğli Demir Çelik, Zonguldak taşkömürü) ulaşımın kolay olduğu, üstelik bu bölgeyle demiryolu ile irtibatı olan bir bölgedir. Tarıma uygun olmayan çorak ve yatırıma uygun geniş düz araziler mevcuttur.İşsizlik nedeniyle yıllardır hep göç veren, köylerinde genç kalmamış, genç nüfusun büyük şehirlerde olduğu bu bölgenin kalkınması Kuzeybatı ve Orta Anadolu’ nun kalkınmasına da büyük bir ivme kazandıracaktır.Tersine bu türden bir yatırımın nüfus yoğunluğunu daha da artıracak bölgelere yapılmasının göçü önleyici etkisi olmayacağı gibi bu bölgelerin nüfus yoğunluğunu daha da artıracağı unutulmamalıdır

Bugün necat imzanı bekliyor!

necat abduşoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sanayii ve Ticaret Bakanlığı: Yerli Otomobilde Üretim Merkezi Çankırı olmalıdır.Güvenli ve Merkezi konumuyla hakediyor.». necat ve imza atan diğer 1.376 kişiye katıl.