Sanat Eğitimi veren kurslar eğitimlerine devam etsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 nedeniyle uygulanmakta olan kısıtlamalar, çocukları olan aileler için bir karmaşaya neden olmuş ve sürekli değişen sistemlere ayak uydurmaya çabalamalar beraberinde çatışmaları getirmiştir. Hangi yaş grubunda olursa olsun, sanat eğitimi dersleri veren özel kurslarda sanatın herhangi bir alanında eğitim alan çocuklarımızın ve gençlerimizin, bu kısıtlamalar içinde kendilerini var edebilmeleri ve nefes alabilmeleri için devam etmeleri gereklidir. Pandemi dolayısıyla örgün eğitimin sosyal kazanımlarından uzak kalmak zorunda olan çocuklarımızın başlamış oldukları sanat eğitimini sürdürmeleri pedagojik anlamda doğru gelişebilmeleri için önemlidir.

Gerekli tüm denetimlerden hâlihazırda geçtikleri için MEB onayını almış, 10 kişilik grup derslerini 3-5 kişiye düşürmüş, sterilizasyon ve hijyen anlamında gerekli tüm önlemleri almış olan sanat eğitimi kurslarının eğitim vermeye devam etmesi hususunda gereğini arz ederim.