Sanatı Sokaklara Taşıyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sanat, bir şehri değiştirebilir. ''Ben bu şehri sevmiyorum!'' deyip, işin içinden sıyrılmak sadece kolaya kaçmak demektir. İnsanların bakış açılarının dar olduğu, modern olmaktan fersah fersah uzak bir şehir bile, yoldaki bir kemancı ile, gitar çalıp şarkı söyleyen bir grup ile, ud çalıp türküler söyleyen yaşlı bir amcayla, tuvalini alıp parkta oturan bir ressamla ya da kaldırımın kenarında doğaçlama oyun oynayan tiyatrocu bir grupla renklenip gelişebilir. Sanat, bir şehri geliştirebilir. Herkesi, sanatı sokağa dökmeye davet ediyorum. Sanat ruhu taşıyan bir insan, çevreye, hayvanlara, insan sorunlarına karşı da duyarlıdır. Sanat ruhu, etrafına örnek teşkil etmesi mümkün olan insanların sahip olduğu ruhtur. Ne kadar çoğalırsak, o kadar güzel. Bir imza da sen at.

Bugün selin imzanı bekliyor!

selin sivari bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sanatı Sokaklara Taşıyoruz». selin ve imza atan diğer 80 kişiye katıl.