BODRUM KASANDER GÖNÜLLÜLERİ EKOLOJİK YAŞAM VE KÜLTÜR, SANAT KÖYÜ PROJESİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Projemizle, kendi branşında başarı elde etmiş emektar sanatçılarımızı , Ülkemizin değerlerini ücretsiz ağırlamayı  ve proje hedef  lokasyonunda  sürdürülebilir permakültürel , ekolojik ve kırsal turizmin   temellerini atmak suretiyle tüm bölgenin  atıl iş gücü potansiyelinin köy gereksinimleri doğrultusunda tarımsal ve hayvansal üretimde değerlendirilmesi ve unutulmaya yüz tutmuş başta halıcılık olmak üzere yöreye özgü el sanatlarının tekrar canlanmasını ön planda tutarak kırsal kalkınmasında da öncü olmayı hedefliyoruz. Bodrum  ilçesinin kıyı turizminden konumu itibarıyla hiçbir fayda elde edememiş  Mumcular(Karaova)  kırsal bölgesinde  gerçekleştireceğimiz proje kapsamında  kültür-sanat etkinlikleri ve atölye çalışmaları düzenlemek de amaçlarımız arasındadır. Kurulacak Sürdürülebilir Ekolojik Yaşam ve Kültür ,Sanat Köyü projemizi ivedilikle hayata geçirmeyi katkı sağlayacak;  başta Devlet büyüklerimiz olmak üzere gönüllü her türlü yardım ve desteğinizi bekliyoruz.

BİLGİ VE GÖNÜLLÜ DESTEĞİNİZ İÇİN:                                                               Tel: 0 507 248 18 91  www.kasander.org    mail: info@kasander.org