Başarı

Mehmet Meral ve Dilara Ülker'i buluşturun.

Bu kampanya 10 destekçi ile değişim yarattı!

Bildiğiniz üzere günümüz Türkiye'si aşk yaşamaya pek uygun bir ortam değil. Gerek ekonomik sıkıntılar, terör, çevre kirliliği gibi tüm ülke sorunları başta ekonomik sıkıntılar olmak üzere sevenlerin buluşmasına birer engel.

Kampanyamızı imzalayarak destekçimiz ol, bende Dilarayla buluşayım amına koyayım. Bekle Allah bekle içim daraldı şerefsizim. Belki bi sivil toplum kuruluşu bi hayır kurumu bir devlet parçacığına denk gelirizde Samsun'a fırlatırlar beni. Ayrıca Atatürk kurtuluş savaşını başlatmıştır bu güzel ilde. Atatürk sayesinde Dilara orada yaşamaktadır, tabii bunda Bandırma Vapuru'nunda etkisi büyüktür. Böyle zekiliklerim de var. Şunu her gören, her imzalayan 1 lira yollasa 100 kişiyle gider gelirim, üstüne Dilara'ya yediririm bide parayı. Türk oğlu Türk'üm bi yardımcı olunda gideyim babam zaten evin darbecisi ona kalsa apartmandan dışarıya çıkamıyoruz amına sokayım. Gerçekten daraldım. Buradan tüm siyasilere, cumhurbaşkanına ve başbakana da seslenmek istiyorum. Bilmem kaç yıldır siyasisin, iktidarsın, bilmem nesin. Ne diye Karadeniz'in en gözde, en şık iline bir adet hızlı treni çok gördünüz ? Ulan altı buçuk saat yol çekilir mi dıbına koyduklarım ? Bizde insanız. Tamam sevdiceğimiz için çölleride aşarız lakin Yavuz Sultan bile çölü aşarken Hz.Muhammed yardım etmiştir. Sizin ananızı sikeyim bana kim yardım edecek o yolda? Lütfen yetkililer sesimi duyun ve sikleyin. Sizde imzalayın. İyi günler.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Meral bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sanal ortam, Bu Grup İnsan Deil, Recep Tayyip Erdoğan: Mehmet Meral ve Dilara Ülker'i buluşturun.». Mehmet ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.