0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

SADECE İKİ DAKİKA AYIR VE LÜTFEN OKU !

Samsun Bafra da 15 Mart gecesi 22-23 saatleri arasında meydana gelen intihar girişimi sonrası kayalıklara tutunan iki genç 45 dakika boyunca yardım çığlıkları attı. Bafra belediyesi itfaiye ekipleri halat germek , ip germek ya da Samsun büyükşehir belediyesine ait helikopterle onlara merdiven  uzatmak gibi imkanlara sahipken karanlığı ve akıntıyı bahane ederek izlemekle yetindi.  Bafra itfaiye ekipleri bu konuda bilinçsiz ve eğitimsiz. Saatlerce dalgıç beklendi . Bafra haber video çekti ve YouTube'a videoyu yükledi . Videoda gözükecek kadar yakında , ve net olarak görünen iki insana 45 dakika boyunca müdahale edilmedi ve sadece izlendi . Video Youtube den silinir diye videoyu indirdim ve tarafınıza ulaşması için aşağıya linki bırakacağım . Görünen sorumsuzluk , eğitimsizlik gibi sorunların sorumluları her kim ise gereğinin yapılması için sende imzala ve üstüne düşeni yap !

Başka insanların da göz göre göre ölümüne izleyici kalma.

1. https://youtu.be/B7LOQzh6Ll0
  2. https://drive.google.com/file/d/1UCasJT2J8PxXNJ60eDYme5M7q7Fho_pP/view?usp=drivesdk

Bugün Nejdet kadir imzanı bekliyor!

Nejdet kadir Bektaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Samsun Valiliği: İKİ GENÇ 45 DAKİKA BOYUNCA ÖLÜM KALIM SAVAŞI VERİRKEN YETKİLİLER İZLEMEKLE YETİNDİ». Nejdet kadir ve imza atan diğer 79 kişiye katıl.