Samsun Ulaşım Hizmetleri İyileştirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Samsun Valiliği ve tarafına Harun Fatih Özkal bu kampanyayı başlattı

Samsun ili için hayati öneme sahip olan tramvay hattının istasyonlarında bulunan SamKart dolum ünitelerindeki bozuk para kısımlarının geçtiğimiz hafta pasifize edilmiş olması çoğu Samsunlu’yu olumsuz etkilemiştir.

İstasyonlarda bulunan SamKart yükleme noktalarının bozuk paralar ile tekrar doluma açılması elzemdir. Her gün duraklarda yüzlerce kişi mağduriyet yaşamakta olup, insanlar başkasına el açmak durumunda kalmaktadır. Öğrenci, çalışan, emekli, memur veya ev hanımı beraberinde bulunan bozuk para seyahat etmesine yetecekken bu bozuk paraları kartına yükleyememektedir.

Öte yandan Samsun öğrencilerin yoğunlukla yaşadığı bir bölgedir. Ülkemizde çok zor şartlarda ay sonunu zor getiren insanlar varken, ceplerdeki üç kuruşun hesabının yapıldığı bu dönemde, en düşük seyahat ücretini kartlarımıza yükleyip seyahat etme hakkının insanların elinden alınması kötü niyet göstergesidir. Ayrıca var olan pandemi sürecinde insanların paralarını bütünlemek için daha fazla temas sağlamakta bu da en yüksek bulaş şartlarında olan Samsun’u daha da tehlikeli hale getirmektedir.

Ülkede yükselen enflasyon ve işsizlik varken sizlerin vatandaşların hayatını daha da zorlaştırması kabul edilemez bir tutumdur. Gerekli mercilerle en kısa sürede istişarelerde bulunmanız ve durumu eski hale getirmeniz tüm Samsun halkına yarar sağlayacaktır.

Konuya hassasiyet ile yaklaşacağınızı umuyoruz ve en kısa sürede çözümünüzü bekliyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.