Sami je ma i forti, veç nali qato tubime

0 have signed. Let’s get to 100!


Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku, i gjendur në një pozitë të pa lakmueshme ku po i vihet në pikëpyetje autoriteti i tij si "ma i forti i PDK-së në Skenderaj" ka nisur organizimin e tubimeve me qytetarë, përmes së cilave po dëshiron ta bind Kosovën se ai është "baba i PDK-së në Skenderaj". Në rrethana të tjera, ne do ta linim që ai ta dëshmojë vetën, por duke qenë se jemi midis Pandemisë së një virusi që përhapet "sa herë që e qelim gojën me fol pa maskë", ne duam që ta përfundojmë këtë shpërndarje sa më shpejt dhe t'ia japim titullin e "babës" Sami Lushtakut. Nënshkruaje peticionin nëpërmjet të cilit ju "IA PRANONI SAMI LUSHTAKUT SE ESHTE MA I FORTI NE SKENDERAJ" me kusht që ai t'i ndalë tubimet dhe të shpëtojmë jetë.