Salvem el Riu Besòs - Fem-lo un pulmó verd!

Salvem el Riu Besòs - Fem-lo un pulmó verd!

Creada
17 de abril de 2023
Firmas: 84Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

Iniciada por Laia Domènech

El riu Besòs és un dels principals afluents de l'àrea metropolitana de Barcelona, tot i això, ha estat històricament un dels més contaminats.

S'han fet alguns esforços per millorar-ne la qualitat, però encara queda molt per fer per recuperar el seu estat natural i convertir-lo en un veritable pulmó verd per a la ciutat i aconseguir un refugi climàtic per a l'estiu. 

Per això, demanem a la Diputació de Barcelona que reprengui les mesures per protegir i rehabilitar el riu Besòs. Volem que es converteixi en un espai públic saludable i accessible per a tothom, on la natura pugui florir i on diverses espècies trobin el seu refugi. És essencial que es prenguin mesures per millorar la qualitat de l'aigua i reduir la contaminació. 

Creiem que el riu Besòs té un enorme potencial per ser un espai verd únic a la ciutat, però cal actuar ja per salvar-lo de la contaminació i la massificació.

Demanem a la Diputació de Barcelona que escolti la nostra petició i es comprometin a protegir i recuperar el riu Besòs per a les generacions presents i sobretot, futures.

Signa aquesta petició si també creus que és important salvar el riu Besòs i convertir-lo en un pulmó verd per a la ciutat de Barcelona.

Junts podem fer la diferència. 

Apoyar ahora
Firmas: 84Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora