Kampanya Kapatıldı

Salihli'deki Fayton rezaleti son bulsun!

Bu kampanya 667 destekçiye ulaştı

Salihli'de özellikle akşam 20:00 sonrası son ses müzik eşliğinde, göz yoran ışıklandırmalarla, tek bir atın çektiği fayton üzerinde geçen insanlardan, Salihli sakinleri olarak son derece rahatsızız. Çevreye verdikleri sayısız rahatsızlık bir yana, o faytonu çeken atın acısını sadece bir kaç dakika bakarak anlayabilmek mümkün. Hayvan zulmune, dilsiz dostlarımızın zorlandığı bu zorbalığa, görgüsüzlüğe, lütfen bir son verilsin.

Güzel Salihli'miz faytonsuz da gezilebilir, bir çok turistik şehirde olduğu gibi elektrikli üstü açık otobüslerle belli bir ücret karşılığında, yine kısa bir Salihli turu yaptırılabilir böylece faytoncu arkadaşlar da hayvan zulmune son verilirken işsiz kalmaz ve Belediyemiz de bir gelir kaynağı kazanmış olur.

Bu zulme ortak olmayın, Lütfen!

Bugün Canan imzanı bekliyor!

Canan Demirel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Salihli Belediyesi: Salihli'deki Fayton rezaleti son bulsun!». Canan ve imza atan diğer 666 kişiye katıl.