suyu olmadığı için samanlığı kül olan çiftçinin çaresiz durumu

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

geçim kaynağı hayvancılık olan salih akdemir'in 32 metrekaralik Saman Ambarı bugün saat 14.00- 16.00 sularında henüz belirlenemeyen nedenlerle YANGIN çıktı. olayın gerçekleştiği gün evlerinde yemek yapmak için bile sularının olmaması yüzünden samanlığı kül olan, çiftçinin bu mağduriyeti ile ilgilenilmesini ve olayın çözüme kavuşturulması için ilgili kurumların bir an önce çalışmalara başlamasını arz ederim. Ayrıca Aydoğdu mahallesinin su ihtiyacını karşılayan kuyunun yaklaşık bir haftadır çöktüğü için faaliyette olmadığı ve mahalle sakinlerinin suyu tanklarla kendileri temin etmektedirler. SUYUN OLMAMASI yüzünden yangın çiftçinin bir yıllık emeği olan samanı kül tozuna çevirmiştir. Gerekli olan çabanın ve yardımların kurumlarca yerine gelmesini rica ediyorum.

Bugün salih imzanı bekliyor!

salih akdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «salih akdemir: suyu olmadığı için samanlığı kül olan çiftçinin çaresiz durumu». salih ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.