Peticion që Partia Demokratike të ndryshojë emrin në Partia Memekratike

Peticion që Partia Demokratike të ndryshojë emrin në Partia Memekratike

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Hamshori Lushnje started this petition to Sali Berisha

Duke pare gjendjen ne te cilen kryetari dhe e gjithe Partia Demokratike gjenden vitet e fundit, kerkojme si popull i thjeshte qe jemi qe emri te nderrohet dhe te vihet "Partia Memekratike" pasiqe do ti shkonte me shume formatit te saj.

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!