SALGIN ÜLKEMİZDE YAYILMADAN TÜM ÇALIŞANLARA ÜCRETLİ İZİN VERİLSİN

Risk Almak istemiyorum

Ayşe Sude
1 year ago
Zekatlarınızı verın zengin abılerım ablalarım

BEYHAN TOSUN
1 year ago
Herkes kendi evine karantinaya çekilmiş olsa ve okullar tatil olmuş olsa bile herkesin evinde hala en az 1 kişi zorunlu bir şekilde işe gidip gelmeye devam etmektedir. Bu durumda tüm aile halkının sağlığı tehlikeye girmekte, toplu taşıma araçları ve servisler kullanılmakta ve karantinanın çokta bir etkisi kalmamaktadır. Bu olağanüstü durumda Sağlık Bakanlığı ve sağlık çalışanlarının da yüklerini hafifletmek için diğer bazı ülkelerinde yaptığı gibi çok kalabalık çalışma ortamı bulunan iş yerlerinin izne girmesi Covid-19 un yayılmasını büyük derece de azaltacaktır. Ailemizin, ülkemizin ve yaşadığımız gezegenin sağlığı için bu dünya da yaşayan bir birey olarak gerekli önlemlerin alınmasını göz önüne getirmeliyiz.

Ferah Keskin
Risk altindaym

Zuleyha Aydiner
Gerekli

Büşra Işık
1 year ago
Benim evde durmamın anlamlanması için eşimin de evde durması gerekiyor 路

TC Fatoş Randa
1 year ago
Imzalıyorum çünkü risk almak istemiyorum

Eda Serkan
1 year ago
Saglikli bi yaşam istiyoruz sevdikleriniz mecburiyetten işe gidiyorlar izin hakları olsun

Bahar sena Akar
1 year ago
Ben ve kardeşim de özel sektör çalışanıyız ve insanlarla ister istemez temas halinde kalıyoruz. Gıda ve eczane haricinde diğer mağazalara Acil bir ihtiyaç olacağını düşünmüyoruz. Aksine bu tür yerlerin açık olması salgını daha çok insana taşıyacaktır.

Nihal Şen
1 year ago
Ben de bir çalışanım ve salgının ne kadar süreceği belli değil ve bu süre zarfında ücretsiz izne çıkınca ne yiyip ne içeceğim ne ödeyebileceğim. Bu yüzden ücretli izin gelsin istiyorum