0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

29 haziran-1 temmuz tarihleri arasında Burdur'un Yeşilova ilçesi sınırları içinde bulunan Salda gölünde "saldafest" adı altında Gençlerin doğa ile buluşturularak kamp yapma, insanlar arasındaki birlik ve beraberliği artırarak, ortak kültürel değerlerin paylaşma imkanı verdiği, doğal güzelliklerinin tanıtımı açısından bu tür etkinliklerin önemi açısından, bir festival düzenlenmek istenmektedir. 3 gün sürecek olan bu etkinlikte Gençlik, doğa ve müzik ile birleştirilerek bir çok gencin etkinliğine katılması hedeflenmektedir. Dünyanın en berrak göllerinden biri ve bir doğa harikası olan Salda Gölü için farkındalık yaratmak adına düzenleyeceğimiz festivalin ulusal bazda çok ses getireceğinin farkındayız. ‘’Eğlenirken hem doğaya, hem de kimsesiz çocuklara yardım etmek’’ sloganıyla; kütüphanesi olmayan bir okula kütüphane kurmak için ‘’kitap kumbarası’’ ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere toplanacak kıyafetler için ‘’kıyafet kumbarası’’ festival boyunca kullanılan pet şişelerden heykel yapmak için ‘’atıktan sanata’’ gibi sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek istenmektedir. Organizasyon şirketi ve Yeşilova Belediye'si çevre kirliliğine karşı çok etkin çeşitli önlemler almaktadır. Türkiye de birden  çok doğal bölgelerde benzer festivaller düzenlenmektedir ve çok olumlu etkileri bilinmektedir. Bölge halkı ve diğer bölgelerden gelecek olan genç kesimler arasında doğa yürüyüşü, bisiklet turu, konserler  etkinlikleriyle hoş vakit geçirecek katılımcılar, konser ve çeşitli oyunlarla gönüllerince eğlenme imkanı bulacaktır. “GENÇLERİMİZ SOSYAL SORUMLULUKLARA SAHİPTİR.” Doğaya ve içinde ki doğal yaşama saygılı olarak Salda (saldafest) Festivalinin yapılması için herkesi bu kampanyaya imza vermeye davet ediyorum.

Bugün gülsen imzanı bekliyor!

gülsen akponar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Saldafest : "SALDA (SALDAFEST) FESTİVALİ YAPILSIN. “GENÇLERİMİZ SOSYAL SORUMLULUKLARA SAHİPTİR.”». gülsen ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.