Zorunlu yaz stajında açıkta kalmak istemiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sakarya 75.Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 12.sınıf hemşirelik bölümü öğrencisiyim.Zorunlu yaz stajı sözleşmelerinizin fesh edilip kontenjanların düşürülmesi ile il genelinde birçok öğrenci hastane,aile sağlığı merkezi vb. sağlık kurum ve kuruluşlarına yerleşememiştir.Okul idaresi ise yerleşemeyen öğrencilerin zorunlu mesleki uygulamalarını tamamlamaları için kendilerine işletme bulması,gerekirse yönetmelikte olmamasına rağmen fabrika/sanayi gibi işletmelere başvurmamız sözlü olarak beyan edilmiştir.Başvurduğumuz tüm sağlık kurumları kontenjanları olmadığını açık bir şekilde dile getirip reddetmiştir.Okulun bitmesine bir gün kala sözleşmelerin feshedilmesi ile onlarca öğrenci açıkta kalmıştır.Bir an önce bu sorunun çözülüp bizlerin mağduriyetinin özlenmesini talep ediyoruz.

Saygılarımızla...

Bugün Doğukan imzanı bekliyor!

Doğukan Yönal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sakarya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği: Zorunlu yaz stajında açıkta kalmak istemiyoruz!». Doğukan ve imza atan diğer 210 kişiye katıl.