Kampanya Kapatıldı

Servisler Ücretsiz Olsun

Bu kampanya 17 destekçi ulaştı

Bizler Sakarya Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencileriyiz. Geçen dönem başında bize sorulmaksızın öğretim gördüğümüz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden koparılarak Sapanca'ya gönderildik. Bu bölümde eğitim gören tüm öğrenciler Serdivan ilçesinde evlerde, KYK ve özel yurtlarda kalmaktadır. Sapanca'da bu kadar öğrenciyi kaldırabilecek ne yurt ne de ev var. Bununla birlikte bize servislerin ücretsiz olacağı söylenmiş ve biz öğrencileri susturma politikası izlenmiştir. Servislerin seneye ücretli hale gelmesi söz konusu. Fakat böyle bir durumun olması halinde bu ücreti karşılayacak imkan ve gücümüz yoktur. Öğrencilerin bir ticari araç olarak görülmesinden vazgeçilmelidir. Servislerin 2018-2019-2020 öğretim süresince ücretsiz olmasını talep ediyoruz.

Bugün Turizm imzanı bekliyor!

Turizm Fakültesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Sakarya Büyükşehir Belediyesi: Servisler Ücretsiz Olsun». Turizm ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.