Tıbbi sekreterlere 5000 bin atama

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İyi çalışmalar. Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümü mezunu olarak Bizler bu mesleğin eğitimini almış nitelikli birer elemanlarız. Halk eğitim merkezlerinden Tıbbi Sekreterlik sertifikasını kısa sürede temin edip hastanelerde bizim ünvanımızla görev yapan personeller bulunmaktadır. . On binlerce mezun arkadaşlarımız atanmayı hazır halde bekliyor ve sayılarımız her geçen sene hızla artmasına rağmen bu sertifikalıların bizim ünvanımızla görev yapmasından rahatsızlık duyduğumuzu belirtmek isteriz. Sizler de uygun görürseniz, bu mağduriyetimizin giderilmesini ve önümüzdeki atama sürecinde 5000 atama ile bizlerinde işimizi faal olarak yapar halde ekonomik döngüsünü sağlayan sağlıkçı arkadaşlarımızın yanında yer almak isteriz. Başarımızın sizinle gerçekleşeceğini bilir gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Saygılarımla

Bugün Emine imzanı bekliyor!

Emine Cengiz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Saglık Bakanlığı: Tıbbi sekreterlere 5000 bin atama». Emine ve imza atan diğer 223 kişiye katıl.