Kampanya Kapatıldı

Cumhurbaşkanımızın isteği yerine getirilsin"hemşire yardımcılığı kaldırılsın"

Bu kampanya 2.913 destekçiye ulaştı

•hemşire yardımcılığı,ebe yardımcılıgı saglık bakım teknisyeni kalkması ve hemşirelik, ebelik,anestezi,radyoloji gibi ünvanların tekrar sağlık meslek liselerine verilmesini istiyoruz.

•saglık lisesi ögrencilerinin üniversite alanında önünün açılmasını istiyoruz.

•4 yıllık hemşirelik bölümüne ek puan verlsin.

•Sağlıkta şu anda en önemli eksiğimiz doktor. Hemşire, şimdi hemşire kardeşlerimiz pankartları açmışlar. Onları da çözeceğiz. Hemşire yardımcısı değil, hemşire olacaksınız, merak etmeyin, onu da çözeceğiz. Açığımızı biliyorum. İşte 16 Nisan bunun için önemli. 16 Nisan'daki evet bunun için önemli. Hemşirelik liselerinden dahi mezun olanların önünü bizim süratle açmamız lazım. 2 yıllık meslek liselerin önünü açmamız lazım. Doktor eksiğimizi inşallah, şu anda sadece doktor yetiştirmeye yönelik üniversiteler açmaya başladık. Şu anda Bezmialem sadece sağlık sektöründeki elemanları yetiştiriyor. (cumhurbaşkanımızın sözünü yerine getirmesini istiyoruz.)

Bugün Emrullah imzanı bekliyor!

Emrullah Olgaç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Saglık bakanlığı:Recep Akdağ: Verilen söz yerine getirilsin"hemşire yardımcılığı kaldırılsın"». Emrullah ve imza atan diğer 2.912 kişiye katıl.